ΑΜΕΑ

orizontio3

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ


H εταιρεια RATECH με έδρα στα Ιωάννινα, με υπεύθυνο τον Παναγιώτη Ράτσικα, Πτυχιούχο Μηχανολόγο Μηχανικό, διαθέτει εμπειρία 40 ετών πάνω στους Ανελκυστήρες (Ασανσέρ) όλων των ειδών και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών προς τους πελάτες της: Μελέτες - Εγκαταστάσεις - Συντηρήσεις - Επισκευές - Εκσυγχρονισμός - Πιστοποιήσεις Ανελκυστήρων από εξειδικευμένο προσωπικό και Μηχανολόγο Μηχανικό της Επιχείρησης.

Η RATECH αναλαμβάνει τη μελέτη και εγκατάσταση όλων των ειδών των ανελκυστήρων:

Συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ανελκυστήρων, όπως KLEEMMAN, DOPPLER, KLEFER, TELCO ELEVATORS, IKAROS LIFT, ALPHA SYSTEM, ΕΜΗΤΑ, ΕΛΜΑΝ ΕΠΕ, ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ FANIS, POWER CONTROL, ΜΕΤΡΟΝ.

Συνεργασία με φορείς πιστοποίησης, όπως TUV HELLAS - TUV NORD GROUP.

Η RATECH εγγυάται την άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών της με τα πιο ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά της αγοράς.

ΜΕΛΕΤΕΣ

Η τεχνική εταιρεία ανελκυστήρων RATECH αναλαμβάνει την μελέτη οποιουδήποτε ανελκυστήρα (υδραυλικού, μηχανικού, με ή χωρίς μηχανοστάσιο, ατόμων, αυτοκίνητων ή φορτίων σε νεόδμητα ή παλαιά κτήρια) ώστε να βρεθεί η βέλτιστη λύση, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Οι ανελκυστήρες μας συνοδεύονται από πλήρη μηχανολογική μελέτη στην οποία υπολογίζονται και σχεδιάζονται όλοι οι παράμετροι μιας εγκατάστασης ανελκυστήρα, για την ανύψωση φορτίου ή ανθρώπων.

Στην μελέτη του ανελκυστήρα περιλαμβάνεται:

Με την ολοκληρωμένη μελέτη Ανελκυστήρα που σας προτείνουμε, έχετε πάντα τη βέλτιστη λύση που συνδέει την λειτουργικότητα της εγκατάστασης, ταιριάζοντας απόλυτα στο χώρο σας.

Μετά την εποπτεία του χώρου και την εκπόνηση της αντίστοιχης μελέτης, ο μηχανικός της εταιρίας μας προχωρά στον σχεδιασμό της κατασκευής και εντός 3 ημερών σας παρέχει μια κατατοπιστική οικονομοτεχνική προσφορά

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 

 

Διεύθυνση:
Γερακαρη 6 
Ιωάννινα 45 333
Τηλέφωνο: +30 26510 27960
Κινητό: +30 6944 572892 // +30 6944 337394
Άλλες πληροφορίες:

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;  Στείλτε στο info[@]ratech.gr οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία έχετε.
Ένα στέλεχος της εταιρεία μας θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας!